top of page

Massages 

RECLAIM YOUR BALANCE

KVK: 01170612 

Aangesloten bij RBCZ

Lid van beroepsvereniging NVST: 2443

KLASSIEKE MASSAGE

De meest bekende vorm en daarmee ook de oudste, een type massage waar de vele andere massages van zijn afgeleid. 

Door een combinatie van lange strijkingen (effleurages), knedingen (petrissages), aanhoudende druk (fricties) kloppingen (tapotements) dit geeft een extra prikkel aan het lichaam waardoor de doorbloeding extra wordt gestimuleerd en afvalstoffen vrijkomen. 

Bij regelmatige toepassing van de klassieke massage zal het balans in het lichaam worden hersteld. Liever een wat zachtere massage met een ontspannen en rustgevend gevoel?

Shiatsu Ryoho

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”. Er wordt letterlijk met de kussentjes van duimen gewerkt op energiebanen van het menselijk lichaam. Door middel van Shiatsu worden bepaalde drukpunten in deze energiebanen gestimuleerd om de aanwezige blokkades op te heffen en zo de natuurlijke energie(Chi) weer te herstellen.

Segmentale Massagetherapie

Bij deze vorm van massagetherapie wordt uitgegaan van de werking van het centraal zenuwstelsel. De wervelkolom is opgedeeld in segmenten. Alle wervels in de wervelkolom hebben zowel aan de linker- als rechterkant een zenuwwortel. Deze zenuwwortels hebben als taak om verschillende delen (spiergedeelte, huidgedeelte, botgedeelte en een orgaan) aan te sturen. Segmentale massage stimuleert via de massage van de zenuwwortel het deel van het lichaam waar de storing zich bevindt.

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een vorm van massagetherapie waarbij drukpunten op de voeten worden gemasseerd. Deze drukpunten corresponderen met verschillende organen en lichaamsdelen. Door deze drukpunten te masseren, wordt de doorbloeding en de energiestroom in het lichaam gestimuleerd. Dit heeft een zeer ontspannende uitwerking.

Hotstone-massage

De weldadige hot stone massage zorgt voor een fijne balans tussen lichaam en geest. Door het gebruik van warme stenen die op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst, wordt het proces van ontgiften in werking gezet. De warmte van de stenen dringt diep door in uw spieren en het lichaam. Hierdoor ontspannen uw spieren. De warme stenen geven een aangenaam warm en ontspannen gevoel. Er wordt bij BiBeauBalance uitsluitend manueel gewerkt. Dit houdt in dat er met de handen wordt gemasseerd in plaats van met de hete stenen.

Bindweefselmassage

Ontdek de diepgaande helende kracht van bindweefselmassage. Deze techniek richt zich op het verlichten van diepgewortelde spanningen, het bevorderen van flexibiliteit en het herstellen van de natuurlijke balans van uw lichaam. Langzame, gerichte druk maakt verklevingen los, verbetert de bloedsomloop en optimaliseert uw houding. Laat u begeleiden naar een staat van totale ontspanning en welzijn. Ontdek vandaag nog de transformatieve effecten van bindweefselmassage en investeer in uw eigen gezondheid en comfort.

Cupping massage

Ontdek de transformerende kracht van cupping, een effectieve methode om afvalstoffen te verwijderen en cellulitis te verminderen. Laat de eeuwenoude techniek van vacuümcupping diep doordringen en revitaliseer je lichaam. De kuren worden op maat gemaakt, afgestemd op jouw behoeften. De behandelingen verbeteren de doorbloeding, verminderen spanning en bevorderen een gezonde lymfestroom. Gun jezelf wekelijks 30 minuten pure ontspanning en ontdek de prachtige resultaten. Investeer in jouw welzijn en onthul een stralender, gezonder lichaam bij BiBeauBalance.

Zwangerschapsmassage

Ontdek de transformerende kracht van onze Zwangerschapsmassage, die niet alleen de buitenkant van je veranderende lichaam aanpakt, maar ook de interne processen kalmeert. Stimuleer met specifieke technieken zoals "pulsing" en "stretching" de positieve hormonen (oxytocine en endorfine), terwijl stresshormonen geen kans krijgen. Voel de verlichting van stijve spieren in rug en benen, en ervaar diepgaande ontspanning. Deze milde massage niet alleen voor jou, maar ook voor je groeiende baby, die de eerste golven van positieve energie zal voelen.

Dorn-methode

Ontdek een natuurlijke weg naar lichamelijke harmonie met de Dorn-methode. In een wereld waar steeds meer mensen kampen met klachten, biedt deze behandeling een effectieve oplossing voor verworven beenlengteverschillen. Of je nu last hebt van bekkenscheefstand, rugwervelverschuivingen of zelfs orgaanstoornissen, de Dorn-methode herstelt balans zonder pijnlijke manipulaties. Door middel van zachte, corrigerende bewegingen, gericht op het herstellen van beenlengteverschillen, biedt de Dorn-behandeling verlichting van voeten tot nek. Sluit de ervaring af met een ontspannende Breussmassage en omarm een gezonder, evenwichtiger lichaam.

Breuss-massage

Aansluitend op Dorn-methode behandeling, verwelkomen we je voor de ultieme ontspanning met onze Breuss-massage. Deze zachte rugmassage, gericht op de wervelkolom, maakt gebruik van verwarmende Johannesolie om diepe ontspanning en het wegnemen van opgebouwde negatieve energie te bevorderen.

Ervaar stress en spanning moeiteloos verdwijnen wanneer de unieke Breusstechnieken wordt toegepast. Transformeer niet alleen je fysieke welzijn, maar verbeter ook je slaapgewoonten met deze weldadige sensatie. Voel je als herboren na deze gecombineerde behandeling.

Emmett techniek

Ontdek de Emmett-techniek waar we op een zachte manier de fascie, het bindweefsel rond spieren, organen, botten en pezen, behandelen. Door specifieke punten op deze fascie aan te pakken, ontspannen spieren en pezen, wat resulteert in een aangenaam gevoel voor zowel lichaam als geest. Ervaar directe verlichting zonder pijn, waardoor de algehele beweeglijkheid van je lichaam verbetert. Gun jezelf de geneugten van ontspanning en welzijn met de verfijnde Emmett-techniek - een subtiele aanraking voor maximale resultaten.

LomiLomi massage

Ervaar totale harmonie met onze LomiLomi Samudra massage. Laat je meevoeren door lange, vloeiende bewegingen over je hele lichaam, met gebruik van onderarmen, handen, knieën en voeten. Deze liefdevolle benadering brengt niet alleen ontspanning, maar bevordert ook bindweefselmassage en huidverbetering. Voel de hernieuwde levenskracht en stimulerende effecten op spieren, bloedsomloop, organen, zenuwstelsel en zintuigen. Gun jezelf deze unieke ervaring voor innerlijke rust en welzijn.

Quantum Touch massage

Quantum Touch massagetherapie is een relatief nieuwe massagetherapie. 

Bij Quantum Touch massagetherapie worden de handen op het lichaam geplaatst op plekken waar de energieblokkades zitten. Door de handen op deze plekken te houden, wordt de trilling van het lichaam verhoogd. Het lichaam zal vervolgens deze hogere trilling overnemen en zelf beginnen met het genezen van de klachten.

polariteits massage

Aansluitend op Dorn-methode behandeling, verwelkomen we je voor de ultieme ontspanning met onze Breuss-massage. Deze zachte rugmassage, gericht op de wervelkolom, maakt gebruik van verwarmende Johannesolie om diepe ontspanning en het wegnemen van opgebouwde negatieve energie te bevorderen.

Ervaar stress en spanning moeiteloos verdwijnen wanneer de unieke Breusstechnieken wordt toegepast. Transformeer niet alleen je fysieke welzijn, maar verbeter ook je slaapgewoonten met deze weldadige sensatie. Voel je als herboren na deze gecombineerde behandeling.

bottom of page