top of page

WAT TE VERWACHTEN?

Bij BiBeauBalance vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je massage. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten en stellen we samen een behandelplan op.

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 10 minuten en is gratis. We vragen je om een intakeformulier in te vullen, zodat we meer over je klachten te weten kunnen komen. We bespreken het formulier samen en stellen vragen om een goed beeld te krijgen van je situatie.

Wat maakt BiBeauBalance uniek?

Bij BiBeauBalance werken we vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat we niet alleen naar de klacht kijken, maar ook naar de hele persoon. We willen je helpen om je lichamelijk en geestelijk beter te voelen.

 

We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je massage. Daarom werken we in een rustige en ontspannen omgeving. We gebruiken hoogwaardige massageolie en hebben een ruime keuze aan massagetechnieken.

Volledig gecertificeerd en met veel ervaring ben je bij ons in goede handen. 

 

Wil je ervaren hoe massagetherapie jou kan helpen?

Maak dan een afspraak bij BiBeauBalance. We helpen je graag!

De behandeling

De behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten. We gebruiken verschillende massagetechnieken om je spieren te ontspannen en je klachten te verminderen. We passen de behandeling aan op jouw individuele behoeften.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om veel water te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage af te voeren. Ook is het raadzaam om een badlaken en handdoek mee te nemen.

Verzekerde zorg

Als je aanvullend verzekerd bent, kan je massagetherapie mogelijk vergoed worden. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Privacyverklaring

We vinden het belangrijk om jouw privacy te beschermen. Daarom vragen we je om een privacyverklaring te ondertekenen.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

bottom of page